Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Knoflook kippendijen met citroen-ansjovissaus
- Ingrediënten:
- ansjovisfilets, chilivlokken, citroen, extra vergine olijfolie, peterselie, kappers, knoflook, peper en zeezout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, koriander, laurier, munt, olijfolie, peper, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De worst story:
Recept uit Heel veel veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit Casa Moro: