Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Kabeljauw met pancetta en kaas
- Ingrediënten:
- boter, citroen, kabeljauwfilet, knoflook, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, sjalot, veldsla en witbrood
- Soort:
- vis / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, ansjovisfilet, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, extra vierge olijfolie, groentebouillon, knoflook, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, stokbrood, tomaat, ui, venkel, witbrood, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / voorgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia: