Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, gist, honing, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Snack of tussendoortje uit Speisekammer:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De grote Kleyn:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:
Ontbijt / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Picknick / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / basisrecept uit 1080 recepten:
Ontbijt / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Yo Kids:
Ontbijt uit Het ketodieet: de snelle recepten: