Lunch / snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Maatjes met schuim van jenever, peterselie en sjalot
- Ingrediënten:
- boter, groentebouillon, jenever, jonge spinazie, maatjesharing, peper, peterselie, sjalot en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: