Bijgerecht uit #watetenwevandaag:
Champot met lente-ui
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, lente-ui, melk, peterselie, zout en zwarte peper
- Soort:
- stamppot / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: