Jonge pastinaken

Zoek naar jonge pastinaken in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met jonge pastinaken in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste jonge pastinaken recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient jonge pastinaken:

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Mechelse waterzooi

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, doperwten, eidooier, fleur de sel, gedroogde tijm, gouden carolus, groentebouillon, jonge gele bieten, jonge pastinaken, jonge worteltjes, kervel, knoflookolie, krielaardappel, paarse wortel, peper, room, sesamzaad en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / groente
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Snack of tussendoortje uit Speisekammer:

Gemüsechips - Groentechips

Ingrediënten:
arachideolie, bieten, brandewijnazijn, pastinaken, raapzaadolie, topinamboer, water, wortel, zout en zout en azijnpoeder

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / groente
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:

Geroosterde Wortelgroenten

Ingrediënten:
meiknol, olijfolie, pastinaken, rode bieten, tijm, versgemalen zwarte peper, wortels en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Recept uit 52 Soepen:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
kippen, laurierblaadjes, pastinaken, peterselie, bleekselderij, tijm, uien, wortels en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Varkenstong met maiskroketten en pastinaak

Ingrediënten:
bleekselderij, gekonfijte tomaten, groentebouillon, knoflookolie, limoenzest, maiskroketten, pastinaken, varkenstongen, water en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Lunch / bijgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Lauwwarme wintersalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, flespompoen, handperen, ui, olijfolie, pastinaken, postelein, rode biet, knoflook, veldsla, verse tijm en walnoten

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Zeewolf met pastinaaklinten

Ingrediënten:
droge witte wijn, boter, laurierblaadje, pastinaken, sjalotjes, slagroom, visbouillon, witte wijnazijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Poule au bouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knaidlach, kruidnagel, laurier, pastinaken, peper, peterselie, prei, raapjes, soepkip, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gevogelte / bouillon