Alessandra Peters - De jonge foodie

De jonge foodie

meer dan 100 gezonde en voedzame recepten van een jonge blogger

Een boek van Alessandra Peters

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De jonge foodie, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Als geen ander is de jonge, populaire blogger Alessandra in staat tieners te inspireren een gezondere versie van henzelf te ontdekken. Alessandra kiest uitsluitend voor verse, seizoensgebonden ingrediënten en kookt zonder granen, gluten, zuivel, eieren en soja. De jonge foodie biedt naast meer dan 100 heerlijke en voedzame recepten praktische tips, diverse yogaoefeningen en 5 minuten-meditaties ter ontspanning en om klachten als stress en faalangst te verminderen.

Alessandra is de 17-jarige blogger, receptontwikkelaar, foodfotograaf en auteur achter de prijswinnende blog 'The Foodie Teen'. Ze kookt haar weg door een auto-immuunziekte en talloze voedselallergieën heen, en wil jonge mensen helpen een gezond en natuurlijk eetpatroon te ontwikkelen. Alessandra gelooft heilig dat alles positiever lijkt na een flinke kop kruidenthee en een stuk pure chocolade.

ISBN 978 90 488 3260 6
www.dejongefoodie.nl
www.carreraculinair.nl

  • Recensie met plus- en minpunten: Het is een dik boek, met meer dan 100 recepten. Het fijne is dat er ook echt bij elk recept een mooie foto staat! De oplettende lezer is vast al opgevallen dat deze recepten Paleo-proof zijn, hoewel dit er niet bij staat. Nu denk je (net als mij) misschien gelijk aan vlees en vis bij paleo. Gelukkig zijn de meeste recepten vegetarisch of zelfs plantaardig.

Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken