Recept uit De kunst van het koken:
Paté en croûte in een klemvorm
- Ingrediënten:
- boter, cognac, ei, gelatinepoeder, laurier, pâté à croustade, patémengsel, port, reepjes vlees, runderbouillon, tijm en vers spekvet
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- paté/terrine
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met reepjes vlees in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient reepjes vlees:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Tough Cookie:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Recept uit Puur eten:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Puur & lichter:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Buffet uit Koude keuken:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-09:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-02:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-01:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit 2 - Puur Pascale:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie: