Framboise

Framboise wordt beschouwd als frambozenlikeur.

Zoek naar framboise in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met framboise in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste framboise recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient framboise:

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

Chocolade-frambozenpuddingtaart

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, cacaopoeder, crème de framboise, eau de framboise, ei, frambozen, kristalsuiker, oploskoffie, pure chocolade, taart, zelfrijzend bakmeel en zwarte koffie

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Frambozensaus

Ingrediënten:
citroensap, eau de vie framboise, frambozen, munt en poedersuiker

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Sabayon

Ingrediënten:
eau de vie framboise, eidooier, suiker en zoete witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:

IJs van bosvruchten

Ingrediënten:
frambozenlikeur, bosvruchten, poedersuiker en roomijs

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Wittechocolademousses

Ingrediënten:
crème de framboise, eiwit, fijne kristalsuiker, frambozen, gelatine, poedersuiker, slagroom en witte chocolade

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / basisrecept / traktatie uit De dikke vegetariër:

8 manieren om slagroom op smaak te brengen

Ingrediënten:
amaretto, bourbon whisky, frambozenlikeur, gemberwortel, grand marnier, honing, jenever, kahlua, kaneel, kardemom, nootmuskaat, oranjebloesemwater, rozenwater en vanillestokje

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Verse geitenkaas in bladeren gewikkeld

Ingrediënten:
bourbon, brandnetelblad, calvados, citroenblad, druivenblad, eau de vie, fijn zeezout, geitenmelk, groene koolblad, kastanjeblad, laurierblad, mesofiele startcultuur voor kaas, stremsel, stro en vijgenbladeren

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Liever lokaal:

Frambozentaart

Ingrediënten:
basterdsuiker, crème de cassis, ei, frambozen, frambozenlikeur, slagroom en zoet briseerdeeg

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Pêche Melba

Ingrediënten:
citroensap, frambozen, frambozenlikeur, perziken uit blik, poedersuiker, slagroom, vanilleijs en vanillestokje

Keuken:
Europees
Soort:
fruit / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Hemelse frambozensoep

Ingrediënten:
aardappelmeel, citroenen, frambozen, frambozenlikeur, frambozenlimonadesiroop, suiker en witte wijn

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / nagerecht uit La Mère Brazier:

Sorbet

Ingrediënten:
basterdsuiker, eau de vie en fruitpuree naar keuze

Keuken:
Frans
Soort:
ijs