Kabeljauwwangen

Kabeljauwwangen wordt beschouwd als kabeljauwfilet.

Alternatieve naam: kabeljauwwangetjes.

Zoek naar kabeljauwwangen in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kabeljauwwangen in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kabeljauwwangen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kabeljauwwangen:

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Gefrituurde kabeljauw, kibbeling

Ingrediënten:
bloem, ei, frituurolie, kabeljauwwangen, melk, peper, witbier en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur / vis
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Basisrecept uit Casa Moro:

Zelfgezouten kabeljauw

Ingrediënten:
heel grof zeezout en kabeljauwfilet

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / inmaak
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / hoofdgerecht uit Polpo:

Kabeljauwwangetjes met linzen & salsa verde

Ingrediënten:
augurk, basilicum, bladpeterselie, citroen, extra vierge-olijfolie, kabeljauwwangetjes, kappertjes, knoflook, linzen, mosterddressing, munt, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Recept uit El Bulli:

Kabeljauw & ui

Ingrediënten:
auteurkristof coppens, breydelspek, buikspek, grof zeezout, kabeljauwfilet, krokant mosterdzaad, lakeersaus, poeder van boter, zalf van savenne-ui en zwarte peper

Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:

Kibbeling met ravigottesaus

Ingrediënten:
bieslook, bloem, dijonmosterd, dragon, ei, kabeljauwwangen, kappers, kervel, melk, olie, peper, peterselie, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vis
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Gestoomde vis met limoen

Ingrediënten:
gembersiroop, japanse sojasaus, kabeljauwfilet, limoen, sesamzaad, slabladen en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Kabeljauw met sinaasappelsap

Ingrediënten:
bosui, crème fraîche, droge witte wijn, kabeljauwfilet, sinaasappel en zaanse mosterd

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Kabeljauw in ham

Ingrediënten:
boter, kabeljauwfilet en parmaham

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis