Mignons de cabillaud sautés aux vermidelles chinois - Gebakken kabeljauwwangetjes met miehoen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 94 in Koken in een duinpan .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Les Cartisseaux Charentais - Beignets ut Charente

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Franse pommes Pont Neuf

Een recept uit

The Real Rooket

Een recept uit Meneer Wateetons

AREPA’S

Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes