Kabeljauw met Boleten en romige champignonsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 22 in Stomen .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa / stomen
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Porcini uit de oven

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Porcini trifolati

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Pilzsoße - Paddenstoelensaus

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Paddenstoelenbouillon

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon