Nathalie Carnet

We hebben 7 boeken van Nathalie Carnet waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Nathalie Carnet? Registreren is gratis!

Boeken van Nathalie Carnet

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Nathalie Carnet

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Recept uit Stomen:

Mini groenten om te delen met Balsamicovinaigrette

Ingrediënten:
babymais, balsamicoazijn, bieslook, bietjes, bloemkool, broccoli, courgette, gember, groene asperge, honing, komijn, mini groenten, mini wortels, prei, snoeppaprika, sojasaus en witlof

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / stomen
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Gebakken kip balletjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, chilipeper, ei, kippendij, paprikapoeder, tequila, tomaat, ui, verse koriander en wodka

Soort:
gevogelte
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Diner / hoofdgerecht uit Stomen:

Kalfsrolletjes met boleten

Ingrediënten:
boleten, cantharel, champignon, kaas, kalfsschnitzel, kwark, linzen en meiraap

Soort:
vlees / stomen
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Net wat echtere falafels

Ingrediënten:
aubergine, bakpoeder, cayennepeper, gedroogde tuinbonen, harissa, knoflook, komijnpoeder, korianderzaad, pitabroodjes, rode kool, rode ui, verse munt, bladpeterselie, witte kool, wortel en yoghurt

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Diner / hoofdgerecht uit Stomen:

Tong-Chorizo-Bonen

Ingrediënten:
chorizo, pompoen, tomatencoulis, tongfilet, verse koriander en witte bonen

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:

Kleine kefta met artisjokken

Ingrediënten:
artisjokharten, bloem, citroensap, ei, eidooier, gevogeltebouillon, lamsgehakt, lente ui, olijfolie, parmezaanse kaas en rijst

Soort:
vlees / warme sauzen
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Recept uit Stomen:

Kokos-groene-theepuddinkjes

Ingrediënten:
djeroek poeroet, kokosmelk, kokosrasp, maïzena, matchapoeder, poedersuiker en rijstmeel

Soort:
zoet / stomen
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Polentaballetjes met boleten

Ingrediënten:
broccoli, broodkruim, cepes, gedroogde boleten, kippenbouillon, maisgriesmeel, melk, olijfolie, parmezaanse kaas en polenta

Soort:
groente
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Rudergehakt-kaasballetjes in bouillon

Ingrediënten:
belegen kaas, citroenschil, comté, gruyère, kippenbouillon, knoflook, oude goudse kaas, rookspek, rundergehakt, varkensbuik, bladpeterselie en verse tijm

Soort:
vlees
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Diner / hoofdgerecht uit Stomen:

Vis in bananenblad met kokossaus

Ingrediënten:
bananenblad, garnalen, gemberwortel, kokosmelk, krab, limoen, peultjes, sjalot, verse koriander, witvisfilet en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Aardappel dauphinois met pompoen

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, butternut-pompoen, ei, nootmuskaat en olijfoie

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Namaak-falafels

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, griekse yoghurt, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, olijfolie, tuinboon, verse munt en bladpeterselie

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Alle recepten van Nathalie Carnet