Nathalie Carnet

We hebben 7 boeken van Nathalie Carnet waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Nathalie Carnet? Registreren is gratis!

Boeken van Nathalie Carnet

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Nathalie Carnet

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Accrabeignets met schelvis

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, chilipeper, gerookte makreel, gerookte schelvis, knoflook, laurierblad, melk, ui, verse bieslook, bladpeterselie, verse tijm en waterkers

Soort:
boter en olie / vis
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Balletjes van restjes pot-au-feu

Ingrediënten:
broodkruim, cornichons, ei, groenten, knoflook, olijfoie, bladpeterselie, pompoenpitten, pot-au-feu vlees, biet, vleesresten en worcestershiresaus

Soort:
vlees / groente
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:

Spaghetti met gehaktballetjes

Ingrediënten:
bliktomaat, broodkruim, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rode wijn, rookspek, rundergehakt, spaghetti, tomatenpuree, ui, bladpeterselie en verse tijm

Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Diner / hoofdgerecht uit Stomen:

Stomen mandjes vol smaak

Ingrediënten:
courgette, gember, romanesco, sperziebonen en zalmfilet

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Pittige mini balletjes

Ingrediënten:
aubergine, cayennepeper, chilipoeder, citroensap, komijnpoeder, lente ui, olijfolie, quatre épices, rundergehakt, ui, verse koriander en bladpeterselie

Soort:
groente
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Aardappel dauphinois met pompoen

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, butternut-pompoen, ei, nootmuskaat en olijfoie

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Brandadekroketjes

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brandade de morue, groene salade, knoflook, olijfoie, bladpeterselie en zoutevis

Soort:
vis
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Diner / hoofdgerecht uit Stomen:

Kalfsrolletjes met boleten

Ingrediënten:
boleten, cantharel, champignon, kaas, kalfsschnitzel, kwark, linzen en meiraap

Soort:
vlees / stomen
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Rudergehakt-kaasballetjes in bouillon

Ingrediënten:
belegen kaas, citroenschil, comté, gruyère, kippenbouillon, knoflook, oude goudse kaas, rookspek, rundergehakt, varkensbuik, bladpeterselie en verse tijm

Soort:
vlees
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Linzenkroketjes

Ingrediënten:
bliktomaat, geelwortel, kaneelstokje, kardemompeul, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, limoensap, rijstmeel, rode linzen, tomatenpuree en ui

Soort:
groente
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:

Eendengehaktballetjes met witte bonen

Ingrediënten:
bleekselderij, bliktomaat, eendenborst, ei, gedroogde witte bonen, gemberpoeder, kaneelpoeder, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, bladpeterselie, saffraan, sinaasappelschil, ui, verse tijm en witbrood

Soort:
gevogelte
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Diner / hoofdgerecht uit Stomen:

Vis in bananenblad met kokossaus

Ingrediënten:
bananenblad, garnalen, gemberwortel, kokosmelk, krab, limoen, peultjes, sjalot, verse koriander, witvisfilet en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen
Alle recepten van Nathalie Carnet