Nathalie Carnet

We hebben 6 boeken van Nathalie Carnet waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Nathalie Carnet? Registreren is gratis!

Boeken van Nathalie Carnet

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Nathalie Carnet

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Nathalie Carnet en Keda Black - Balletjes

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Kippengehaktballetjes in bouillon

Ingrediënten:
chilipeper, citroengras, ei, gember, kipfilet, kippenbouillon, kippendij, knoflook, limoensap, maïzena, olijfolie, rauwe biet, sojasaus, suiker, verse koriander, wortel en zoete aardappel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Hoofdgerecht uit Stomen:

Stomen mandjes vol smaak

Ingrediënten:
courgette, gember, romanesco, sperziebonen en zalmfilet

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Recept uit Stomen:

Wintergroenten

Ingrediënten:
crosne, groene kool, japanse andoorn, meiraap, paarse wortel, prei, rozemarijn, spruitjes, tijm, witte kool en wortel

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Nathalie Carnet en Keda Black - Balletjes

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Viskoekjes met garnalen

Ingrediënten:
bloem, garnaal, knoflook, lente ui, limoen, mais, nam pla, thaise vissaus en verse koriander

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Hoofdgerecht uit Stomen:

Vis in bananenblad met kokossaus

Ingrediënten:
bananenblad, garnalen, gemberwortel, kokosmelk, krab, limoen, peultjes, sjalot, verse koriander, witvisfilet en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nathalie Carnet en Keda Black - Balletjes

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Net wat echtere falafels

Ingrediënten:
aubergine, bakpoeder, cayennepeper, gedroogde tuinbonen, harissa, knoflook, komijnpoeder, korianderzaad, pitabroodjes, rode kool, rode ui, verse munt, verse platte peterselie, witte kool, wortel en yoghurt

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Nathalie Carnet en Keda Black - Balletjes

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Pittige mini balletjes

Ingrediënten:
aubergine, cayennepeper, chilipoeder, citroensap, komijnpoeder, lente ui, olijfolie, quatre-epices, rundergehakt, ui, verse koriander en verse platte peterselie

Soort:
groentegerecht
Een recept uit Nathalie Carnet en Keda Black - Balletjes

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Cashewnotenballetjes

Ingrediënten:
bruine rijst, cashewnoten, griekse yoghurt, knoflook, pikante saus, prei, sesamzaad, sojasaus, volkoren broodkruim en volkorenmeel

Soort:
rijst / groentegerecht
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Hoofdgerecht uit Stomen:

Tong-Chorizo-Bonen

Ingrediënten:
chorizo, pompoen, tomatencoulis, tongfilet, verse koriander en witte bonen

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nathalie Carnet en Keda Black - Balletjes

Hoofdgerecht uit Balletjes:

Kalkoengehaktballetjes met tomaten-paprikasaus

Ingrediënten:
bliktomaat, chilipeper, ei, geroosterde paprika uit pot, kalkoenfilet, kaneelpoeder, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, sjalot, ui, varkensbuik, verse platte peterselie en witbrood

Soort:
sauzen / gevogelte
Een recept uit Nathalie Carnet en Keda Black - Balletjes

Hoofdgerecht uit Balletjes:

Spaghetti met gehaktballetjes

Ingrediënten:
bliktomaat, broodkruim, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rode wijn, rookspek, rundergehakt, spaghetti, tomatenpuree, ui, verse platte peterselie en verse tijm

Soort:
sauzen / pasta
Een recept uit Nathalie Carnet en Keda Black - Balletjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Accrabeignets met schelvis

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, chilipeper, gerookte makreel, gerookte schelvis, knoflook, laurierblad, melk, ui, verse bieslook, verse platte peterselie, verse tijm en waterkers

Soort:
boter en olie / vis
Alle recepten van Nathalie Carnet