Nathalie Carnet

We hebben 7 boeken van Nathalie Carnet waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Nathalie Carnet? Registreren is gratis!

Boeken van Nathalie Carnet

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Nathalie Carnet

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Nathalie Carnet en Keda Black - Balletjes

Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:

Kalkoengehaktballetjes met tomaten-paprikasaus

Ingrediënten:
bliktomaat, chilipeper, ei, geroosterde paprika uit pot, kalkoenfilet, kaneelpoeder, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, sjalot, ui, varkensbuik, verse platte peterselie en witbrood

Soort:
saus/dressing/jus / gevogelte
Een recept uit Nathalie Carnet en Keda Black - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Gebakken kip balletjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, chilipeper, ei, kippendij, paprikapoeder, tequila, tomaat, ui, verse koriander en wodka

Soort:
gevogelte
Een recept uit Nathalie Carnet en Keda Black - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Varkensgehaktballetjes met oosterse kruiden

Ingrediënten:
basmatirijst, citrusblaadjes, djeroek poeroet, kalfsgehakt, knoflook, limoenschil, thaise rijst, varkenssaucijsjes, verse chilipepers, verse koriander en vlees

Een recept uit Nathalie Carnet en Keda Black - Balletjes

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Kalfsgehaktballetjes met vijf specerijen

Ingrediënten:
kalfsgehakt, kaneelstokje, kruidnagel, limoensap, muskaatwijn, noilly prat, peperkorrel, saucijzenvlees, sojasaus, steranijs, suiker, venkelzaad en vissaus

Soort:
vlees
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Diner / hoofdgerecht uit Stomen:

Tong-Chorizo-Bonen

Ingrediënten:
chorizo, pompoen, tomatencoulis, tongfilet, verse koriander en witte bonen

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Bijgerecht uit Stomen:

Zomergroenten

Ingrediënten:
courgette, courgettebloemen, doperwtjes, groene asperge, kerstomaat, paprika en verse basilicum

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / stomen
Een recept uit Nathalie Carnet en Keda Black - Balletjes

Diner / voorgerecht uit Balletjes:

Soep met lamsgehaktballetjes

Ingrediënten:
bleekselderij, bliktomaat, broodkruim, knoflook, lamsgehakt, lamsstoofvlees, laurierblad, ras el hanout, vermicelli, verse koriander, verse platte peterselie, verse tijm en wortel

Soort:
vlees / soep/bouillon / rijst
Een recept uit Nathalie Carnet en Keda Black - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Brandadekroketjes

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brandade de morue, groene salade, knoflook, olijfoie, platte peterselie en zoutevis

Soort:
vis
Een recept uit Nathalie Carnet en Keda Black - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Viskoekjes met mierikswortelsaus

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, broodkruim, citroensap, heek, kabeljauw, mayonaise, mierikswortel, platte peterselie, verse dille, vis, wasa cracker en zalm

Soort:
vis
Een recept uit Nathalie Carnet en Keda Black - Balletjes

Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:

Kleine kefta met artisjokken

Ingrediënten:
artisjokharten, bloem, citroensap, ei, eidooier, gevogeltebouillon, lamsgehakt, lente ui, olijfolie, parmezaanse kaas en rijst

Soort:
vlees / warme sauzen
Een recept uit Nathalie Carnet en Keda Black - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Sardineballetjes

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kerstomaat, knoflook, melk, olijfoie, paprikapoeder, platte peterselie, ras el hanout, verse munt, verse sardientjes en witbrood

Soort:
vis
Alle recepten van Nathalie Carnet