Tartaar van tonijn en kabeljauw met rettich en rijstazijn

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 36 in Retour Japan .

Keuken:
Japans
Gang:
amuse
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Grote vis

Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Haringen, zure room, geroosterd roggebrood

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Gebackener Kabeljau auf orientalischem Kartoffel-Zitronen-Salat / Gebakken kabeljauw op aardappel-citroensalade

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Vistaco's met rodekoolsla

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Lekkere recepten van het land