Recept uit Eten in Italie:
Foie gras met balsamicosaus
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bloem, boter, foie gras, peper, rode wijn, suiker en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Alternatieve namen: ganzenleverpastei en pâté de foie gras.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met foie gras in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient foie gras:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Recept uit Story on a Plate:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Stomen:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide: