Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Tournedos Rossini
- Ingrediënten:
- boter, broodcroutons, foie gras d'oie, haasbiefstuk, olie en truffel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Foie gras d'oie wordt beschouwd als foie gras.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met foie gras d’oie in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient foie gras d'oie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Picknick / diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Story on a Plate:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Stomen:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten: