Paté de foie gras

Paté de foie gras wordt beschouwd als foie gras.

Zoek naar paté de foie gras in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met paté de foie gras in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste paté de foie gras recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient paté de foie gras:

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Vulling met truffels

Ingrediënten:
armagnac, kalfsgehakt, kippengehakt, paté de foie gras, truffel, truffelschillen, vleesvulling, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Ingemaakte foie gras voor later

Ingrediënten:
armagnac en foie gras

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Foie gras en terrine mi-cuit

Ingrediënten:
foie gras, kruidkoek, quatre épices en witte port

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Varkensbout met truffels

Ingrediënten:
cognac, ganzenleverpaté, gekookte ham, gerookte varkensbout, kalfsleverpaté, peper, pistachenoten, zout en zwarte truffel

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Rauwe foie gras met sauternes voor direct

Ingrediënten:
fleur de sel, foie gras, rode peperkorrels, sauternes en stokbrood

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Foie-grasmousse in aspic

Ingrediënten:
foie gras, gelatinepoeder, ijsbergsla, slagroom, waterkers en zwarte truffel

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / schuim/mousse/gelei