Stéphane Reynaud en Marie-Pierre Morel - Pastei en pate

Pastei en pate

recepten van het Franse land

Een boek van Stéphane Reynaud en Marie-Pierre Morel

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Pastei en pate, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Bourgondische gerechten om je vingers bij af te likken-Alles wat je moet weten over de bereiding van patés en pasteien-Met een stap-voor-stapuitleg van de basisrecepten-Voor ieder wat wils door de grote variëteit aan vullingen: van groente en fruit tot vlees en visStéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, 365, Barbecue & plancha en Hart, lever, niertjes.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken