Verse zuring

Verse zuring wordt beschouwd als zuring.

Zoek naar verse zuring in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met verse zuring in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste verse zuring recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient verse zuring:

Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Avocado-zuringsoep

Ingrediënten:
avocado, bieslook, groentebouillon, slagroom, verse zuring, witte peper en zeezout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Schol met zuringsaus

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, scholfilets, sjalotjes, slagroom, verse zuring, versgemalen zwarte peper, vis, visbouillon en zeezout

Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Perzikterrine

Ingrediënten:
perzik, rozebottelsorbet en zuring

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Zalm met zuring

Ingrediënten:
slagroom, visfumet, zalmfilet en zuring

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Guacamole nr. 2

Ingrediënten:
avocado, espelettepeper, lente ui, sinaasappelsap, zeezout en zuring

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Salade van zeewier, geurige kruiden en wortels

Ingrediënten:
alsem, brave hendrik, chinese mosterdblad, dragon, eetbare bloemen, gember, jonge spinazie, kerveltop, krulandijvie, melganzenvoet, nori, radijs, wasabipasta, waterkers, wijnruittop, zeevenkel en zuring

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Zuringsaus

Ingrediënten:
knoflook, slagroom, witte wijn, zout en zuring

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
saus / vegetarisch