Muskaatwijn
Muskaatwijn wordt beschouwd als witte wijn .
Alternatieve naam:
moscatelwijn.
Zoek naar muskaatwijn in jouw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met muskaatwijn in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste muskaatwijn recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient muskaatwijn :
Ingrediënten: bloem, boter, cacao, frambozen, hazelnootpoeder, kristalsuiker, muskaatwijn en vijgen
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Ingrediënten: double cream, fijne kristalsuiker, bloem, boter, muskaatwijn, rabarber, roomkaas, rum en slagroom
Ingrediënten: champagne, gellan, laag-acyl, muskaatwijn en witte druivensap
Ingrediënten: muskaatwijn, peren, steranijs en vanilleroom
Soort: fruit / zoet / zoet
Ingrediënten: muskaatwijn, perzik en slagroom
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: fijne kristalsuiker, gelatine, muskaatwijn, rabarber en sinaasappel
Soort: zoet
Advertentie
Ingrediënten: abrikozenschnaps, citroensap, in rum ingelegde kersen, in rum ingelegde morellen, in rum ingelegde pruimen, muskaatwijn, poedersuiker, suikermeloen en watermeloen
Keuken: Hongaars
Soort: vegan
Ingrediënten: bramen, gelatine, limoensap, muskaatwijn, slagroom en vanillesuiker
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basterdsuiker, citroensap, druiven, ei, vanille-ijs en zoete muskaatwijn
Ingrediënten: bladerdeeg, eidooier, fijne tafelsuiker, muskaatwijn en peren
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus / fruit / vegetarisch
Ingrediënten: aardbeien, amandelen, fijne suiker, kaneelpoeder, málagawijn, boter, poedersuiker, tarwebloem en zoete muskaatwijn
Keuken: Mediterraans / Spaans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Advertentie
Ingrediënten: kaneelstokje, kardemompitjes, kruidnagel, kweeperen, laurier, muskaatwijn, peperkorrels en suiker
Soort: zoet
Ingrediënten: maïsolie, muskaatazijn, muskaatwijn, peper, sjalot en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: eendenvet, ei, frituurolie, muskaatwijn, reuzel en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: druiven, eidooier, munt, muskaatwijn en suiker
Ingrediënten: balsamicoazijn, gedroogde vijgen, honing, kaneelstokje, muskaatwijn, sinaasappelsap, sinaasappelschil, vanilleroomijs, venkelzaad, verse vijg, versgemalen zwarte peper, vijgenazijn en zoete dessertwijn
Keuken: Mediterraans
Soort: fruit / tajine
Advertentie
Ingrediënten: brood, foie gras de canard, foie gras d'oie, madeira, muskaatdruiven, peper, zoete muskaatwijn en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: boter, engelenhaarspaghetti, kataifi, kristalsuiker, moscatelwijn, perzik en vanillestokje
Keuken: Spaans
Soort: fruit / pasta/noodles
Ingrediënten: abrikozen, laurier, muskaatwijn, nectarines, perziken, pruimen, suiker en tijm
Ingrediënten: citroen, fijne kristalsuiker, muskaatwijn, pistachenootjes, poedersuiker, rabarber, vanillestokje, yoghurt en zout
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: kalfsgehakt, kaneelstokje, kruidnagel, limoensap, muskaatwijn, noilly prat, peperkorrel, saucijzenvlees, sojasaus, steranijs, suiker, venkelzaad en vissaus
Soort: vlees
Advertentie
Ingrediënten: boter, gelatinepoeder, konijnenlever, konijnenvlees, laurierblad, mager kalfsgehakt, muskaatwijn, nootmuskaat, peper, peperkorrel, witlof en zout
Keuken: Frans
Soort: wild / paté/terrine
Ingrediënten: ganzenvet, groentebouillon, jeneverbes, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, laurier, muskaatwijn, riesling, ui, zuurkool van koolraap, zuurkool en zwarte peperkorrels
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: witte wijn en wijn
Ingrediënten: natuurazijn en witte wijn
Soort: vegetarisch / azijn
Wanneer je naar moscatelwijn zoekt, vinden we dit ingredient ook.
Daarnaast laten we ook de recepten zien die specifiek vragen om moscato en zoete muskaatwijn .
Muskaatwijn-boeken
Dol op muskaatwijn? Misschien zijn de volgende boeken wat voor je: