Pere cotto e crude con zabaione a moscato - Sabayon van muskaatwijn met rauwe en gekookte peer

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 526 in Made in Italy .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / dessert
Soort:
saus/dressing/jus / fruit / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ham-bladerdeegspiesjes

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Bladerdeegstengels

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Patrijspasteitjes

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Verborgen cocktailwortjes

Een recept uit Schonherr - Koude keuken