Hart van de gans

Hart van de gans wordt beschouwd als ganzenvlees.

Zoek naar hart van de gans in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met hart van de gans in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste hart van de gans recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient hart van de gans:

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Consommé

Ingrediënten:
bouquet garni, bouquet marmite, eiwit, gehakt, gevogelte, marjolein, oregano, peperbolletjes, soepvlees, water en wild

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Geroosterde aardperen

Ingrediënten:
aardperen, bier, bruine suiker, chutney, citroen, gevogelte, jeneverbessen, kool, kruidnagels, olijfolie, ui, vlees, vogels, wild, wittewijnazijn, zure appel en zuurkool

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kip met komkommer

Ingrediënten:
citroensap, gevogelte, kipfilet, kippenbouillon, komkommer, olijfolie, peper, sjalot, verse munt en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Terrine van schipholgans

Ingrediënten:
boter, crépinette, ei, ganzenbout, ganzenvet, ganzenvlees, varkensbuik, kinnebakspek, varkenslever, gemberpoeder, grof zeezout, jeneverbes, knoflook, kruidnagels, laurierblaadjes, nootmuskaat, jenever, tijm, ui, witte peper, zout en zwarte peper