Yan shui ya - Zoutwatereend uit Nanjing

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 66 in De Shanghai-keuken .

Keuken:
Chinees / Shanghai
Gang:
voorgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Hang zhou lu ya - Kruidige sojasauseend uit Hangzhou

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Soup of Duck, Beetroot and Ceps - Soep van eend, biet en eekhoorntjesbrood

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Eend in kruidensaus

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Eend uit de oven, gebraden

Een recept uit delicious. magazine - 2007-10