Fuchsia Dunlop

We hebben 4 boeken van Fuchsia Dunlop waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Fuchsia Dunlop? Registreren is gratis!

Boeken van Fuchsia Dunlop

Recepten van Fuchsia Dunlop

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Lunch / snack of tussendoortje uit De Shanghai-keuken:

Yang chun mian - Lentenoedels

Ingrediënten:
bouillon, chinese tarwenoedels, donkere sojasaus, lente-ui, lichte sojasaus en sesamolie

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
soep/bouillon / noedels
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Eenvoudige eekhoornvis

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, doperwten, gedroogd aardappelzetmeel, marinade voor eekhoornvis, pijnboompitten, saus bij eekhoornvis, tomatenpuree, water en zeebrasem

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vis
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Authentieke gebakken rijst uit Yangzhou

Ingrediënten:
bakolie, bamboescheuten, chinese rauwe ham, doperwten, ei, eidooier, gedroogde shii-takes, groene sojabonen, jasmijnrijst, kip, kippenbouillon, lente-ui, shaoxingwijn, spaanse rauwe ham, varkensfilet, witte peper, zeekomkommer, zoetwatergarnalen, zoetwaterkrab en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
rijst / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Shiitake-saus

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bouillon, chilipeper, sesamolie, shaoxingwijn, shiitake, shiitakesaus, sojasaus en wortel

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Originele vissoep uit Zhoushan

Ingrediënten:
aardappel, bakolie, gember, lente-ui, rode snapper, shaoxingwijn, tomaat, witte peper, zilvervis en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Vulling voor achtschatten-kalebaseend

Ingrediënten:
bakolie, bamboescheuten, chinese gepekelde ham, donkere sojasaus, gedroogde shii-takes, gember, groene sojabonen, kipfilet, kleefrijst, lente-ui, lichte sojasaus, lotuszaden, spaanse gepekelde ham en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
gevogelte
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Snack of tussendoortje uit De Shanghai-keuken:

Cai rou da hun dun - Wontons met varkensvlees en groente uit Shanghai

Ingrediënten:
boerenkool, fijne kristalsuiker, gedroogde kleine garnalen, gedroogde shii-takes, gedroogd laver zeewier, gember, herderstasje, ingelegde mosterdwortel, lente-ui, olie, reuzel, rijstdeegvellen, sesamolie, shaoxingwijn, spinazie, vet varkensgehakt, witte peper en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
bouillon
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Ban li shao ji - Gestoofde kip met kastanjes

Ingrediënten:
bakolie, bamboescheuten, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gedroogde shii-takes, gember, kippenbouillon, kippendijen, kippenpoten, lente-ui, lichte sojasaus, reuzel, sesamolie, shaoxingwijn, voorgekookte kastanjes en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Alle recepten van Fuchsia Dunlop