Recept uit De Shanghai-keuken:
Jiu xiang bo cai - Geroerbakte spinazie met sorghumwijn
- Ingrediënten:
- bakolie, bladspinazie, lichte sojasaus, sterke shorgumwijn en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- vegan / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
We hebben 4 boeken van Fuchsia Dunlop waarvan 2 boeken mét recepten.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Fuchsia Dunlop? Registreren is gratis!
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken: