Fuchsia Dunlop, Yuki Sugiura en Vitataal tekst en redactie - Sichuan

Sichuan

De authentieke smaken van de West-Chinese keuken

Een boek van Fuchsia Dunlop, Yuki Sugiura en Vitataal tekst en redactie

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Sichuan, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Bijna twintig jaar na de publicatie van haar boek Sichuan Cookery, - verkozen tot een van de beste kookboeken aller tijden - keert Fuchsia Dunlop terug naar de regio waar haar eigen culinaire reis begon. Sichuan voegt meer dan 70 recepten toe aan de originele bestseller en toont Dunlops ongeëvenaarde kennis van de smaken, texturen en sensaties van de Sichuan keuken.

Sichuan laat zien hoe je klassiekers kunt recreëren, zoals Mapo Tofu, dubbel gebakken varkensvlees en Gong Bao Kip, of traditionele recepten, zoals Bang Bang Kip, gekruide komkommer salade en groene bonen in gembersaus. Met prachtige eet- en reisfotografie en versterkt door de culinaire en culturele geschiedenis van de regio geeft Sichuan een heerlijk inzicht in één van de meest bijzondere keukens ter wereld.


Aantekeningen bij dit boek

English edition indexed by EYB

- ongeveer 3 jaar geleden door geplaatst .

Aanbevolen boeken