Rub, geurige fris-pittige, met venkelzaad en gember, voor gevogelte

Je vindt dit recept op pagina 40 in delicious. magazine - 2016-08 .

Soort:
diversen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kippenbouillon en kippenolie

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Knapperige rijstnoedels met Thaise kip

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Yan shui ya - Zoutwatereend uit Nanjing

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Kippenbouillon

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!