Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Keukenlab:
Tomatenpastis
- Ingrediënten:
- basilicumolie, gin, laurier, oregano, suiker, tijm, tomaten, water, zeezoutvlokken, zout en zwarte peperkorrels
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, suiker, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Keukenlab:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Het Franse bakboek:
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Home made zomer:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Casa Moro:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Recept uit Sous vide: