Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Knoflook-tomatensaus
- Ingrediënten:
- basilicum, extra vierge-olijfolie, knoflook, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, koriander, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Smart BBQ:
Basisrecept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Recept uit 101 ballen:
Diner / lunch / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Snack of tussendoortje uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Recept uit Home made:
Bijgerecht uit Polpo:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Bijgerecht / basisrecept uit Twentse Smaakmakers: