183 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladerdeegbloembotercourgetteeifetahalfvolle roomknoflookmelknootmuskaatolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepijnboompittenricottaroomslagroomsnijbietspinaziesuikertijmuiwaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

Runza's

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gedroogde gist, gehakt, groene kool, melk, peper, plantaardige olie, suiker, water en zout

Keuken:
Duits / Russisch / Amerikaans
Soort:
quiche
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:

Spanakopitta van de buurtsuper

Ingrediënten:
bladspinazie, cashewnoten, citroensap, ei, feta, karwijzaad, komijnzaad, olijfolie, pijnboompitten, roomboterbladerdeeg, tijm, ui, venkelzaad, zachte geitenkaas, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Spanakopitta

Ingrediënten:
bosui, ei, feta, fillobladerdeeg, nootmuskaat, olijfolie, spinazie, verse dille, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Ricottataart

Ingrediënten:
basilicum, deeg, ei, eierdooiers, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, platte kaas, ricotta, rode ui en zout

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Taart met groene groenten en artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, bloem, boter, citroensap, groene bladgroenten, marjolein, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, ui, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Fatayer

Ingrediënten:
azijn, bloem, citroensap, granaatappelmelasse, groene spaanse peper, kaneel, olijfolie, rode ui, spinazie, sumak, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria España:

Vleesvulling voor empanada de carne

Ingrediënten:
gedroogde ham, groene paprika, knoflook, olijfolie, peper, tomatenpuree, ui, varkenslende, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Spinazietaart

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, bladerdeeg, ei, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, oude kaas, spinazie, tomaat, ui, walnoten en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Aardperentaart met snijbiet

Ingrediënten:
aardperen, citroen, crème fraîche, ei, feta, knoflook, korstdeeg, olijfolie, peper, plantaardige olie, rozemarijn, slagroom, snijbiet en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Coca d'espinacs

Ingrediënten:
bloem, gist, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, rozijnen, spinaziebladeren, suiker, witte wijn en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Pesto-ricottataart

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, groene pesto, melbatoast, milde olijfolie, ricotta, verse basilicum, zonnebloempitten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Vleespastei - pastel de carne

Ingrediënten:
bloem, chorizo, diepvriesbladerdeeg, eidooier, eieren, kalfsgehakt, lamshersenen, mager kalfsvlees, olie, peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit  - Spaans

Recept uit Spaans:

Paprika-Uientaart

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, eidooier, gele paprika, gele ui, melk, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, tijm, gist en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
quiche
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Hartige taart van brave hendrik

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, brave hendrik, cavolo nero, crème fraîche, ei, jonge geitenkaas, nootmuskaat, olijfolie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:

Champignon Stilton Gougère

Ingrediënten:
belegen cheddar, bladpeterselie, cayennepeper, champignons, gehakt, halfvolle melk, boter, mosterdpoeder, olijfolie, boter, scharreleieren, stilton, tarwebloem en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Steak en madeirapudding

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, dijonmosterd, madeira, olie, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderstoofvlees, ui, water, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Brits
Soort:
quiche
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Steak en Guinnesspudding

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, dijonmosterd, guinness, olie, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderstoofvlees, ui, water, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Iers
Soort:
quiche
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Runderhaas in bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, champignon, eierdooier, olijfolie, peper, reuzel, runderhaas, truffel uit blik, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Groentetaart - pizza ebraica d´erbe

Ingrediënten:
artisjok, citroensap, eieren, extra vergine olijfolie, peper, spinazie, ui, verse doperwten, verse peterselie, zandtaartdeeg en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Haal meer recepten op...