Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Gevulde kipfilet met groene kruiden
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, droge witte wijn, eiwit, hüttenkäse, kipfilet, knoflook, verse basilicum en verse bieslook
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, cayennepeper, citroen, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, koriander, laurier, olie, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Lunch / bijgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit The naked chef:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia: