Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Haas à la royale
- Ingrediënten:
- bardeerspek, bruine rum, foie gras, haas, kalfsvlees, knoflook, olie, rode wijn, sjalot, ui, varkensnek, vetspek en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, ei, fruit, groente, kalfsbotten, kalfsschenkel, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vis, vlees, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Melk & dadels:
Picknick / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Groot handboek sauzen: