*Pot-au-Feu with Beef Shank Rillette, Sous Vide Veal Tongue, Rare Flatiron Steak, Microwave-Fried Parsley and Carrot Tops, Sous Vide Root Vegetables, Glazed Oxtail and Crispy Ravigote
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
Je vindt dit recept op pagina 49 in Modernist Cuisine [5] .
- Soort:
- stoofgerecht
Ingrediënten
- ossenstaart
- ingemaakte kalfstong
- kruidnagelolie
- wortel
- pot-au-feu consommé
- flat iron steak
- ravigote beignet
- rillette van runderschenkel
- wortelgroenten
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.