Recept uit Simpel:
Pasta alla Norma
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, fijne kristalsuiker, gedroogde chilipeper, knoflook, oregano, rijpe pecorino romano, romatomaten uit blik en spaghetti
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, tuinkruiden, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Simpel:
Recept uit Speisekammer:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Recept uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit The naked chef:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Het gouden olijfolie boek:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Spice Wise:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: