Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Tomaten-pestosaus
- Ingrediënten:
- basilicum, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pesto, peterselie, tomaten uit blik, ui en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, courgette, ei, kaas, kerstomaat, knoflook, mozzarella, olijfolie, oregano, peper, peterselie, pijnboompitten, ricotta, spaghetti, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Twaalf:
Recept uit Puur genieten en toch gezond en slank:
Bijgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit El Bulli:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Trattoria:
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Wat Aten Zij?: