650 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapeigroentebouillonkippenbouillonlauriermelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomrozemarijnsjalottijmuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Bressekip met vin jaune

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, bressekip, gevogeltebouillon, knoflook, morielje, olie, sjalot, slagroom en vin jaune

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:

Mosselen, saffraan en agretti

Ingrediënten:
agretti, citroen, extra vergine olijfolie, knoflook, mosselen, peper, saffraan, sjalot, slagroom, visbouillon, witte wijn en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Courgettesoep met yoghurtroom

Ingrediënten:
citroen, courgette, gemalen gedroogde chilipeper, gemalen komijn, griekse yoghurt, groentebouillon, knoflook, olijfolie, sjalot en slagroom

Keuken:
Grieks
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / lunch / voorgerecht uit Maak van de noot een deugd:

Pompoensoep

Ingrediënten:
bouillon, knoflook, korianderzaad, kruidnoten, olijfolie, oregano, pompoen, slagroom en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pikante tagliatelle met bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, broodkruim, eidooier, gedroogde rode chilipeper, knoflook, olijfolie, slagroom, tagliatelle en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / lunch uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kipsalami

Ingrediënten:
dragon, eiwit, gekookte ham, kipfilet, knoflook, lente-uitjes, nootmuskaat, olijfolie, peper, pistachenoten, slablaadje, slagroom, witbroodkruim en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Met lekkere dingen gevulde kalkoen

Ingrediënten:
armagnac, doorregen rookspek, kalfsvlees, kastanjes, knoflook, olijfolie, pistachenootjes, sjalotten, slagroom, spek, varkensnek en witte port

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Romige bloemkoolsoep met stilton

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, boter, ciabatta, crème fraîche, kalfsbouillon, knoflook, maïzena, melk, olijfolie, slagroom, stilton en ui

Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Ajo blanco met bloemkool

Ingrediënten:
amandel, bloemkool, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, slagroom en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / gevogelte / groente
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Pompoen-wortelgratin

Ingrediënten:
knoflook, peper, peterselie, pittige kaas, pompoen, slagroom, worteltjes, zonnebloemolie, zout en zure appel

Keuken:
Duits
Soort:
crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Brandade de morue

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, klipvis, knoflook, melk, olijfolie, rucola en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Pittige spinazie en aardappels

Ingrediënten:
aardappels, garam masala, gember, knoflook, kokosroom, koolzaadolie, rode chilipeper, slagroom, spinazie, ui, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Haal meer recepten op...