Ragout met cantharellen en hoorn des overvloeds

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 146 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal
Soort:
vlees
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gevulde champignons

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Hertenbiefstuk met rode portsaus

Een recept uit Annemiek Verweij

Canthareltaartje met brie & salade met honingnoten

Een recept uit delicious. magazine - 2015-11

Hertenbiefstuk met rode portsaus

Een recept uit Annemiek Verweij