Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / tussengerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table: