Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Mosselen op zijn Oostends
- Ingrediënten:
- boter, citroen, ei, gruyère, laurier, mosselen, prei, room, selderij, ui, witte wijn en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroenschil, droge witte wijn, fruit, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, selderij, sjalot, tijm, tomaat, water, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: