Lunch uit Comptoir Libanais:
Linzensoep
- Ingrediënten:
- citroensap, gemalen komijn, kippenbouillon, olijfolie, pitabroodjes, rode linzen, knoflook, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Libanees
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, gember, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch uit Comptoir Libanais:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Bijgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Avondmaal uit Noedels:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie: