Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Soep van asperges uit pot of blik
- Ingrediënten:
- asperges uit blik, bloem, boter, eidooier, kippenbouillon, melk, peper, prei, slagroom, ui, ve-tsin en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, crème fraîche, eidooier, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, preiwit, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De onweerstaanbare aardappel:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept van Miss Fromage:
Diner / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept uit Thermomix Feest: