Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Mosselen met citroenroom en peterselie
- Ingrediënten:
- bosui, citroenrasp, citroensap, mosselen, bladpeterselie, slagroom en witte wijn
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurier, lente-ui, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, suiker, tijm, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte: