Romige vis-garnalencurry

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 36 in AH eetboekenreeks 1 - Vis .

Keuken:
Indiaas
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
curry / vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Marokkaanse citroenboter

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Gesmoorde Cavolo Negro

Een recept uit Kristen Beddard - Alles over kool

Minisaté

Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Yoghurt-korianderdip

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze