Recept uit De Urban Cook:
Rivierkreeftjes In Saus Van Tomaten & Peper
- Ingrediënten:
- knoflook, kristalsuiker, lente-ui, olijfolie, rivierkreeft, rode peper, spaanse peper, tomaat, ui, vissaus, zeezout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, parmezaanse kaas, peterselie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: