Recept uit Home made:
Terrine de campagne
- Ingrediënten:
- boter, cognac, ei, jeneverbes, kinnebak, kleurzout, laurier, netvet, sjalot, spek, tijm, varkenslever, varkensschouder, zout en zwarte peper
- Soort:
- vlees / paté/terrine
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Home made:
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:
Recept uit Spis:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz: