Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercayennepepercitroencitroensapeieiwitknoflookmelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeterselieroomslagroomtijmuiwaterwitte peperwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Spinazietaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, eidooier, knoflook, peper, ricotta, slagroom, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Pepernoedels

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, griesmeel, olijfolie, szechuanpeper, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / noedels
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Groene gnocchi

Ingrediënten:
bloem, eidooier, gedroogde salie, hüttenkäse, margarine, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Luchtige kaasdumplings

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, cottage cheese, eidooier, eiwit, lente-ui, peterselie, queso fresco, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:

Mint-choconoten van Pierre Wind

Ingrediënten:
anijszaad, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chocolade, eidooier, kaneel, munt, peper, speculaaskruiden, water, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Surimitaart met waterkers

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, bloem, bosui, boter, crème fraîche, ei, eidooier, peper, surimi, waterkers en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Hartige taartjes uit Béziers

Ingrediënten:
bloem, bruine suiker, citroenrasp, ei, eierdooier, fijn zeezout, kalfsniervet, krenten, lamslende, lamsschouder, peper, vet, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Camembert-driehoekjes

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, camembert, eidooier, nootmuskaat, peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Oester-champignonsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, champignonbouillon, citroensap, eidooier, mosselwater, oesterwater, peper, slagroom, visbouillon en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Basis-saladecreme

Ingrediënten:
bloem, eidooier, geklaarde boter, kerriepoeder, melk, peper, scherpe mosterd, suiker, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus/dressing/jus
Haal meer recepten op...