Basisrecept uit De Shanghai-keuken:
Pi dong - Eenvoudige bouillongelei
- Ingrediënten:
- gelatineblaadjes, heldere bouillon, kippenbouillon, witte peper en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Macaron:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Macaron:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit El Bulli:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek: