Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Kleine kefta met artisjokken
- Ingrediënten:
- artisjokharten, bloem, citroensap, ei, eidooier, gevogeltebouillon, lamsgehakt, lente ui, olijfolie, parmezaanse kaas en rijst
- Soort:
- vlees / warme sauzen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, eidooier, frituurolie, kaas, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, risottorijst, room, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Simpel:
Diner / voorgerecht uit De grote Kleyn:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie: