156 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloembotercitroendillegroenteknoflooklauriermayonaiseolieolijfoliepeperpeterseliepreiroomsuikertijmuivruchtensapwaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Ei-citroensaus

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, dikke yoghurt, dille, eidooier, gedroogde munt, knolselderij en wortel

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Knolselderijsoep Met Honingnoten En Pecorino

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, hazelnoten, knolselderij, laurierblaadje, groentebouillon, olijfolie, pecorino, rozemarijn, vloeibare honing, witte wijn en zoutvlokken

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Prei à la Grecque

Ingrediënten:
aardbeiblad, citroensap, knolselderij, koriander, olijfolie, peperkorrels, prei, tijm, venkel, water en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
vegan
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Lavassaus

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, droge vermout, gevogeltefond, knolselderij, lavas, room, sjalotten, witte wijn en zure room

Keuken:
Duits
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Cream of banana soup

Ingrediënten:
bananen, basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, eidooier, kippensoep, knolselderij, kruidnagel, laurier, marjolein, meel, nootmuskaat, room, ui en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Selderiesalade

Ingrediënten:
augurk, citroensap, dijonmosterd, eierdooier, kappertjes, lichte olijfolie, peper, selderijknol, verse peterselie, witte-wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Knolselderijremoulade

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, dragon, eidooier, kappertjes, knoflook, knolselderij, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht !

Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:

Tunesische gehaktschotel

Ingrediënten:
aardappel, amandelschaafsel, citroensap, honing, kaneelpoeder, knolselderij, nootmuskaat, rundergehakt, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Tunesisch
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner uit Anatolië:

Kirlangiç çorbasi - Schorpioensoep

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, dille, droge witte wijn, eidooier, knoflook, knolselderij, olijfolie, schorpioenvis, tomaat en wortel

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Hazerug in druivensaus

Ingrediënten:
blauwe druif, citroensap, crème fraîche, gemberpoeder, hazenrug, jeneverbes, knolselderij, nootmuskaat, olie, rode wijn, ui, verse peterselie, vossebessengelei, witte peper, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Europees
Soort:
wild
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Bijgerecht uit Koude keuken:

Waterkerssla

Ingrediënten:
citroensap, olie, selderijknol, suiker, tuinkruiden, waterkers en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Remoulade Sauce

Ingrediënten:
bieslook, birds-eye chilipeper, citroensap, dijonmosterd, grove mosterd, hot sauce, knoflook, mayonaise, peterselie, selderij, selderijblad, worcestershiresaus, zoete hongaarse paprikapoeder en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Croquettes - Mariënwerth, 1890

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, foelie, gelatine, gevogeltevlees, kalfsjus, knolselderij, niervet, peperkorrels, peterselie, vleesbouillon, witbroodkruim, witte wijn en zout

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Een eend van het gras

Ingrediënten:
boter, citroensap, eendenjus, eendenvet, jonge raapjes, karkas van eend, knoflook, knolselderij, knolselderijpuree, limoensap, madeira, melk, moerasspirea, moerasspirea-azijn, pistachenoten, port, prei, rode wijn, rozemarijn, smient, tijm, wortel en zout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Eendenborstfilet met mosterd & remoulade

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, droge witte wijn, duindoornbessen, eendenborstfilets, geel mosterdzaad, knolselderij, komijnpoeder, mayonaise, mosterdpoeder, olijfolie, suiker, tijm, wittewijnazijn, yoghurt, zeezoutvlokken, zout en zwarte peper

Haal meer recepten op...