Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Crème à l'ail - Knoflookcrèmesoep
- Ingrediënten:
- eidooier, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, laurierblad, olie, oregano, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Spis:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Speisekammer:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit NAJAT:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De kunst van het koken: