Garnalenbouillon voor coulis

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 46 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bleekselderijschotel, vegetarisch

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Zomers komkommer schaafijs

Een recept uit Isabel

Mayonaise met bleekselderij en ui

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Gelee von roter Bete mit Crème fraîche und Kaviar / Rode bietengelei met crème fraîche en kaviaar

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse